Camper huren

Camper Experience verhuurt ruim 30 Volkswagen Westfalia campers. Je kunt 5 verschillende modellen campers huren: de T2 camper met hefdak, de T3 camper met hefdak of hoogdak en de T4 camper met hefdak of hoogdak. Iedere camper heeft zo zijn voordelen. Alle camper types laten zich rijden als een ruime personenauto, je rijdt er zo mee weg!
 
Je wilt natuurlijk een T2 camper huren om zijn looks. Huur je deze camper, dan zul je merken dat andere weggebruikers en kampeerders regelmatig hun duim opsteken: deze camper maakt niet alleen jou als huurder blij, maar ook jullie omgeving! Met het huren van een T2 camper beleef je het ultieme gevoel van de jaren 70! Maar de T2 camper is ook praktisch, er zit bijvoorbeeld een kraantje, een koelkast en een kooktoestel in.
 
Het huren van een T3 of T4 camper zorgt voor hetzelfde gevoel van vrijheid als de T2. Deze campers zijn praktischer ingericht en comfortabeler dan de T2. Daarnaast zitten ook in deze campers allerlei praktische zaken als een kraantje, een kooktoestel een kachel en een koelkast. Alle type T3 en T4 campers hebben 2 bedden voor in totaal 4 personen. Daarnaast beschikken deze campers over veel praktische bergruimte.
 
Klik op de camper die je wilt huren, bekijk de foto's en lees de aanvullende informatie!
 
 
Je kunt ook allerlei handige extra's bijhuren. Gemak dient de mens. Huur bijvoorbeeld een luifel, fietsenrek, inventaris, toilet, of een tafel met stoelen. Hier vind je de huurprijzen van de campers en de extra's.

Unieke trouwbus

Wil je op een originele manier je trouwdag vieren? Huur dan onze prachtige Weddingvan! Wij hebben een Volkswagen T2a helemaal opnieuw opgebouwd. Nieuwe lak, nieuwe motor en een compleet nieuw wit leren interieur. Klik hier voor meer info!
 
  

Camper huren in Spanje of Frankrijk

Onze Volkswagen campers zijn ook in Frankrijk en Spanje te huur. Zo heb je meer tijd om een lange camper vakantie door het prachtige landschap van deze adembenemende landen te maken. Want je vliegt in 2 uurtjes al naar Marseille of Barcelona. Het is niet alleen sneller, maar natuurlijk ook goedkoper. Een retour naar deze bestemmingen boek je al voor circa € 120,- p.p.. En deze landen hebben het hele jaar een heerlijk klimaat, dus je kunt er het gehele jaar naar toe!
 
Meer info over camper huren in Spanje of camper huren in Frankrijk?
 
 
Spanje: het land van de Flamenco!